Pilates Leiden Pilates Leiderdorp Pilates Zoeterwoude Pilates Voorschoten Pilates Zoetermeer Pilates Hazerswoude Dorp Pilates Woubrugge Akasha Leiden Akasha Leiderdorp Akasha Zoeterwoude Akasha Voorschoten Akasha Zoetermeer Akasha Hazerswoude Dorp Akasha Woubrugge Pilates Studio Leiden Pilates Studio Leiderdorp Pilates Studio Zoeterwoude Pilates Studio Voorschoten Pilates Studio Zoetermeer Pilates Studio Hazerswoude Dorp Pilates Studio Woubrugge akasha reading kronieken Yoga Leiden Yoga Leiderdorp Yoga Zoeterwoude Yoga Voorschoten Yoga Zoetermeer Yoga Hazerswoude Dorp Yoga Woubrugge

pilates

Pilates groepslessen in de zaal
We trainen in een ontspannen sfeer in vaste, kleine groepen. Ondanks dat je aan een groepsles meedoet, is er volop aandacht voor jouw persoonlijke begeleiding en vragen. Door mijn begeleiding ga je ervaren wat jouw lichaam kan. De oefeningen maken je sterk en soepel en zorgen voor een betere lichaamshouding. Er worden tal van klachten voorkomen. Kortom: je zit beter in je vel!

Je meldt je aan voor een lesblok. Of je daarna verder wilt gaan, bepaal je zelf.

Pilateslessen online
Als je liever niet de deur uit gaat om Pilates te volgen, dan kun je ook videolessen volgen. Bijkomend voordeel is dat je de lessen zo vaak en wanneer je wilt kunt volgen. En waarom probeer je niet meteen je partner en/of kinderen mee te laten doen? Denk je dat dit iets voor jou is? De videolessen vind je via onderstaande button.

Pilates privéles
Bij een privéles word je één-op-één begeleid in het bereiken van je persoonlijke doelen. Dit is de meest effectieve methode om in topconditie te komen. Een privéles geeft je meer vrijheid, want de dag en het tijdstip van trainen worden in onderling overleg bepaald.

Pilates privéles 2 personen
Een privéles voor 2 personen zorgt dat je èn voldoende aandacht krijgt en de kosten van een privéles wat kunt delen. Wel is het dan van belang dat jullie beiden ongeveer hetzelfde niveau voor Pilates hebben.

Rooster groepslessen en prijzen
Woensdag: 09.00 uur en 10.15 uur.
Dansstudio Tribes, Merenwijk Leiden

Een les duurt ongeveer een uur. De lengte van een lesblok varieert van 6 tot 12 weken. Na afloop van het lesblok bepaal je zelf of je met het volgende lesblok door wilt gaan. Je zit niet aan een abonnement of lidmaatschap vast.

De prijs van de videolessen (zoals hieronder genoemd) is gebaseerd op 1 les, maar kun je zo vaak volgen als je zelf wilt. De videolessen worden ook als lesblok aangeboden.

Heel lesblok € 12,50 per les
Deel van een lesblok € 14,50 per les
Losse les € 17,50 per les
Proefles € 15,-
Online videoles € 6,- per week (meerdere keren te volgen) 
Privéles € 55,-
Privéles 2 personen € 40,- p.p.

Voor informatie over het lopende lesblok, kun je mailen naar info@geertjevanderstempel.nl of bellen met 06-1436 1421

Voorwaarden van inschrijving
Klik op de button voor meer informatie over de voorwaarden van inschrijving voor de Pilateslessen.